نگارین

نگارین جان تا این لحظه 4 سال و 10 ماه و 4 روز تو دل مامانشه

بهترین روانپزشک در تهران

بهترین روانپزشک در تهران

بارها این مشکل برای اشخاص به وجود آمده است که در اثر عوامل مختلفی نظیر طلاق ، مشکلات خانوادگی و یا پولی با ذهن پریشان خود نمی دانند چیکار کنند ، این اشخاص نه تنها خودشان در زندگی با مشکلاتی روبرو می شوند بلکه در جامعه به دلیل ناراحتی که دارند رفتاری مناسبی ندارند ، به همین دلیل اگر این اشخاص هرچه سریعتر مشکلات خود را حل نمایند و یا ذهن خود را از مشکلات و ناراحتی آزاد نسازند در آینده مشکلات جدی برایشان به وجود می آید .

حال این سوال به وجود می آید که نزد چه روانپزشکی مراجعه نمایند ؟ یک روزانپزشک خوب چه خصوصیاتی دارد ؟ بهترین روانپزشک را چه زمانی و براساس چه معیارهای تعیین می توان کرد .

انسان متشکل از جسم و روان می باشد که بر هم تاثیر گذار می باشد . در صورتی که جسم بیمار شود بر روح و روان تاثیر گذاشته و آن را تحت الشعاع قرار می دهد، وقتی که فرد دچار اختلال روحی شود بر جسم اثر گذاشته و در مواردی منجر به بیماری های خطرناک می شود. این جمله  که اکثر بیماری های جسمی انسان منشا روحی و روانی دارد بیمورد نیست و توسط مطالعات وسیعی که در علم روانپزشکی صورت گرفته تا حدودی این موضوع به اثبات رسیده است . همانطور که جسم نیاز به مراقبت دارد روان انسان نیز نیاز به نگهداری دارد. وقتی فردی به بیماری دچار می شود برای درمان آن به پزشک می رود روان انسان نیز در مقابل مشکلات آسیب پذیر بوده و برای درمان نیاز بهروانپزشک  و متخصص اعصاب و روان دارد.

دلایل مراجعه به روانپزشک

بسیاری از افراد بر این باورند که وقتی به روانپزشک مراجعه می کنند پزشک از تمامی رازها و مواردی که در درون فرد اتفاق می افتد با خبر است و کار او را با افراد غیر متخصص در این زمینه اشتباه می گیرند. در گذشته افراد به صورت قبیله ای زندکی می کردند و چیوند خانواده ها به گونه ای بود که از هم گسسته نمی شد . با مدرن شدن جوامع نقش خانواده در جامعه کمرنگ شد و فرزندان به دنبال روش های نوین برای زندگی شدند که یکی از پیامدهای آن گسیختن خانوده می باشد . همچنین فردی که از خانواده وارد جامعه می شود با خیل وسیعی از فرهنگ و افکار و الگوهای متفاوت آشنا می شود که برای فرد مشکلاتی را در روابط با افراد به همراه دارد. نگرش جوانان با این دیدگاه تغییر کرده و در رابطه با والدین خود دچار تعارض می شوند. بهترین روانپزشک به بررسی رفتار با توجه به صحبت ها و رفتارهای فرد می پردازد و در صورت وجود اختلال روانشناسی از دارو برای بهبودی استفاده می کند. بهترین روانپزشک در تهران افراد را به 3 دسته تقسیم می کند که به روانپزشک مراجعه می کنند:

  1. گروهی که دارای وسواس فکری و عملی هستند افرادی که دائم نگران شده و این حالت را به دیگران انتقال می دهند.
  2. افرادی که خود مشکل درونی داشته ولی حاضر به قبول آن نیستند و آن را به دیگران فرافکنی می کنند. این افراد در صورتی که در روابط خود با افراد رفتاری ببینند که برخلاف میلشان باشد مشکل را از دیگران می دانند.
  3. افرادی که دارای مشکلات حاد روانی بوده ولی حاضر به قبول این مشکل نیستند و باوری به روانپزشک ندارند. این افراد با اجبار اطرافیان و از راههای قانونی مجبور به مراجعه به روانپزشک می باشند.

چه زمانی باید به روانپزشک مراجعه کرد ؟

قبل از پاسخ به این سوال باید بدانیم روانپزشک چه وظایفی برعهده دارد ؟ رشته روانپزشکی یا تخصص اعصاب و روان یکی از تخصص های پزشکی است . اساسا فرد بعد از گذراندن 7 سال دوره پزشکی عمومی و فارغ التحصیل شدن از رشته پزشکی وارد رشته روانپزشکی می شود و پس از  4 سال دوره تخصص را  به پایان می رساند . در طی این دوره روانپزشکان آموزشهای مختلفی را می بیند . یکی از این آموزشها این است که فرد توانایی یابد که مراجعه کننده خود را از لحاظ ذهنی به دقت ارزیابی کند تا بتواند اهیت و شدت اختلال رفتاری، عاطفی و هیجانی بیمار را تشخیص دهد. در این حین فرد باید به تاریخچه و سوابق پزشکی- روانپزشکی مراجعه کننده توجه کند . زیرا در هم در تعیین تشخیص و هم در درمان موثر می باشد .

دوره های روان درمانی

بسیاری از همکاران روانپزشک دوره های مختلفی از روان درمانی را سپری می کنند . از جمله این دوره ها :

  • رفتار درمانی
  • شناخت درمانی
  • زوج درمانی
  • سکس تراپی و..

با گذراندن این دوره ها روانپزشک تبحر می یابد تا به بیماران خود خدمات بهتری ارائه دهند.

مشخصات بهترین روانپزشک

از آنجائیکه رشته روانپزشکی با روان فرد سر و کار دارد لذا دانش بسیار گسترده و البته نوپایی است و نیاز به گذراندن دوره های طولانی آموزشی دارد .

دانش و مهارتهایی که برای روانپزشکی مورد نیاز می باشد و اساسا فرد علاوه بر اینکه آموزه های علمی خود را توسعه دهد به لحاظ شخصیتی نیز باید دارای ویژگی هایی باشد :

  • علاقه زیاد به انسان ها و حل مشکلات آنها
  • داشتن صبر و حوصله
  • رازداری که از اصول پزشکی می باشد و در رشته روانپزشکی دارای اهمیت بیشتری می باشد .
  • مهارت های ارتباطی
  • مهارت های شنیداری و گفتاری مناسب
  • توانایی حل مساله

زمان مراجعه به روانپزشک

در ادامه به برخی موقعیت هایی که نیاز به مراجعه دارند اشاره می شود :

  • اضطراب های مقطعی مانند اضطراب امتحان می تواند یکی از علل مراجعه به روانپزشک باشد. برخی افراد از حضور در جلسه امتحان دچار این حالت می شوند که برای برطرف کردن این مشکل به روانپزشک مراجعه کنند.
  • به اختلالاتی مبتلا شده اید که پزشکان هیچ منشایی برای آن شناخته اند.
  • اگر مدت زیادی دچار غم و اندوه شده اید و حتی با تغییر شرایط محیطی نیز بهبود نمی یابید .
  • زمانی که فرد وسواس های آزاردهنده ای دارد که به تنهایی از پس آنها برنمی آید.
  • هنگامی که فرد به اختلال حادی مانند افسردگی ، وسواس ، اضطراب و خلق بالا مبتلا می شودو..

روانپزشک با توجه به آموزه های خود سعی در کمک به مراجعه کننده دارد و در صورت صلاحدید از مشاوره و روان درمانی برای بیمار و مراجع خود استفاده خواهد کرد . گاهی اختلال شدیدتر می باشد به نحوی که نیاز به بستری و درمان جدی تری دارد که در حوزه درمان بیمارستانی روانپزشکی می باشد و در حوزه سرپایی قرار ندارد .

روانپزشک خدماتی شامل درمان اختلال در خواب، درمان استرس، درمان اضطراب ارائه می دهد.

برای اطلاع از بهترین روانپزشک در تهران روی ادامه مطلب کلیک کنید.

مقالات مرتبط با مشکلات ذهنی و روانی


تاریخ : 22 تیر 1398 - 23:24 | توسط : نگارین | بازدید : 425 | موضوع : وبلاگ | نظر بدهید

نقش مهم تعطیلات در یادگیری

نقش مهم تعطیلات در یادگیری

تحقیقات اخیر بیان می کند تفریحات بچه ها که در تعطیلات انجام می شود نه تنها استرس و اضطراب دانش آموزان را می کاهد بلکه باعث بهبود نگرش، افزایش مهارت های اجتماعی و یادگیری بهتر می شود.

محققان بیان می کنند با توجه به مدت حضور دانش آموزان در مدارس و مشغله زیاد والدین، بعضی از بچه ها فرصت کمی برای بازی با والدینشان در اختیار دارند. کودکان به جای بازی کردن، مجبور می شوند که در فضای در بسته خانه بمانند و تلویزیون و ویدئو نگاه کنند و بازی های کامپیوتری انجام دهند، همین امر منجر به افزایش چاقی در کودکان می شود.

نقش مهم تعطیلات در یادگیری

نقش مهم تعطیلات در یادگیری

بررسی ها نشان داده است که ورزش هایی که در محیط باز انجام می شود، نسبت به فعالیت هایی که در محیط بسته انجام می شود، بیشتر منجر به بهبود ادراک و خلق و خو در بچه ها می شود. تماس با نور و روشنایی طبیعی یکی از فاکتورهای اصلی این فرایند می باشد. روشنایی طبیعی باعث تحریک نوروترنس میتر ها و ترشح اندورفین ویژه ای ( که شامل دوپامین می باشد) می شود که بر روی خلق و خو و متابولیسم تاثیر گذار است.

تحقیقات در زمینه تاثیر فعالیت فیزیکی بر تمرکز

در یک آزمایش کلینیکی که توسط پروتون و همکارانش در سال 1998 انجام گرفت مشخص شد تماس با روشنایی طبیعی ( نور خورشید ) و هوای تازه زمانی که با ورزش همراه باشد ، منجر به فعالیت های مثبت فیزیکی و ذهنی می شود. فعالیت فیزیکی سامان دهی شده در بچه ها باعث پیشرفت ذهنی و افزایش سطح تمرکز می شود.

یافته ها نشان می دهد تمرینات و ورزش های فیزیکی مثل دویدن، پریدن و بازی های ایروبیک تاثیر مثبتی بر روی لوب پیشانی دارد، که اولین ناحیه تمرکز ذهنی، برنامه ریزی و قدرت تصمیم گیری در مغز است. هم چنین کاترینو و پولاک ارتباط مثبت بین ورزش و تمرکز ذهنی در کودکان را مورد تائید قرار دادند. محققان در این بررسی کودکان را به دو گروه تقسیم کردند.

در گروه اول کودکان در فعالیت های ورزشی مثل دویدن، پریدن و ایروبیک فعالیت داشتند و در گروه دوم دانش آموزان در فعالیت های فیزیکی شرکت نداشتند. دانش آموزانی که در فعالیت های فیزیکی شرکت داشتند دارای تمرکز فکری بالاتر و نگرش بهتری در مقایسه با گروه دوم ( گروه کنترل) بودند.

همچنین نتایج بررسی مشخص کرد که دانش آموزانی که در مقطع بالاتری قرار دارند از این عوامل بیشتر تاثیر می پذیرند. تحقیقات انجام شده توسط پورتر و آمیزو در سال 1984 نشان می دهد فعالیت های فیزیکی زمان دهی شده می تواند باعث افزایش تمرکز در کودکان عقب افتاده و بیش فعال شود.

دکتر سعید انصاری روانپزشک و متخصص اعصاب و روان ، در جلسات روان درمانی از روش های نوینی برای درمان اختلالات روانپزشکی استفاده می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر با روانپزشک خوب در تهران روشماره های 02122771870 – 02122790453 تماس بگیرید برای ارتباط با دکتر به آدرس اینستاگرام مراجعه کنید.

توصیه های کاربردی

  • به خاطر داشته باشید که روزانه حداقل 20 دقیقه استراحت یا زنگ تفریح، منجر به بروز تاثیرات مثبت بر فعالیت های فیزیکی و شناختی دانش آموزان می شود.
  • قبل از انجام فعالیت های ذهنی و بعد از انجام فعالیت های استرس زا و سخت، یک دوره استراحت کوتاه مدت برای دانش آموزان فراهم کنید.

مطالب مرتبط با این مقاله:

درمان عصبانیت کودکان

نقص توجه و بیش فعالی در بزرگسالان

علائم استرس در کودکان


تاریخ : 22 تیر 1398 - 23:22 | توسط : نگارین | بازدید : 463 | موضوع : وبلاگ | نظر بدهید

اختلالات یادگیری

اختلال یادگیری

آیا فرزندتان در مدرسه مشکل تحصيلى دارد؟ آیا دغدغه بلند خواندن از روی متن، نوشتن یک انشا و حل مسائل ریاضی دارد؟ هر کودکی در این گونه مسائل در زمان های مختلف دچار مشکل می شود ولی در صورتی این مشکل دائمی و بلند مدت شود می تواند نشان دهنده اختلال یادگیری باشد. بهتر است در مورد اختلال یادگیریاطلاعات کافی به دست آورید تا کودک بتواند در محیط های آموزشی و مدرسه به مشکلات فائق آید.

اختلالات یادگیری

اختلالات یادگیری حوزه گسترده ای از بیماری های مرتبط با یادگیری را در بر می گیرد. کودکانی که به این اختلال مبتلا هستند لزوماً تنبل و خنگ نیستند. در حقیقت اکثر این کودکان بسیار باهوش هستند. تنها مغز آن ها سیستم متفاوتی دارد. این تفاوت بر نحوه گرفتن و پردازش اطلاعات تاثیر می گذارد.

مبتلایان به این بیماری به طور متفاوتی می بینند، می شنوند و درک می کنند. این مورد منجر به ایجاد مشکل در یادگیری اطلاعات و مهارت ها و نحوه استفاده از آن ها می شود. شایع ترین نوع اختلال یادگیری شامل مشکلاتی در خواندن، نوشتن، کار با اعداد، گوش دادن، صحبت کردن و دلیل آوردن است.

اختلال یادگیری

اختلال یادگیری

کودکانی که به اختلال یادگیری مبتلا هستند می توانند موفق شوند!

مواجه شدن با این واقعیت که کودک اختلال یادگیری دارد برای والدین خیلی دشوار است. هیچ والدینی را نمی توانید بیابید که از این مساله رنج نبرد. درباره آینده کودک نگران می شوند و در مورد چگونگی گذراندن دوران تحصیلی نگرانی هایی دارند.

مهم ترین مساله ای که باید به خاطر داشته باشید این مورد است که کودک مبتلا به اختلال یادگیری به اندازه هر کودک دیگری باهوش است. تنها نیاز است که راه هایی برای یادگیری به شیوه های دیگر فرا گرفته شود. با شناخت دقیق این بیماری می توان به بهترین شکل ممکن راه تحصیلی را پیمود و موفقیت در دوران تحصیل به هیچ عنوان محال نیست.

نشانه های اختلال یادگیری

علائم اختلال یادگیری در کودکان متفاوت است و هر کودک به نحو متفاوتی این اختلال را دارد. شاید کودکی به اختلال خواندن و نوشتن مبتلا باشد ولی کودکی دیگر عاشق کتاب هاست ولی قادر به حل مسائل ریاضی نیست. برخی از کودکان هم قادر به فهمیدن دیگران و ارتباط برقرار کردن با دیگران نیستند.

تشخیص اختلال یادگیری

همیشه تشخیص این اختلال آسان نیست زیرا انواع گسترده ای از این بیماری وجود دارد. به همین دلیل علامت مشخص و واحدی برای این بیماری وجود ندارد.

دکتر سعید انصاری روانپزشک و متخصص اعصاب و روان ، در جلسات روان درمانی از روش های نوینی برای درمان اختلالات روانپزشکی استفاده می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر با روانپزشک خوب در تهران روشماره های 02122771870 – 02122790453 تماس بگیرید برای ارتباط با دکتر به آدرس اینستاگرام مراجعه کنید.

 

مهارت های اجتماعی و احساسی

اختلالات یادگیری برای یک کودک می تواند بسیار ناامید کننده باشد. کودک مبتلا به اختلال یادگیری می تواند مشکلات عدیده ای در مدرسه داشته باشد و بسیاری از دوستان و همکلاسی هایش وی را مورد تمسخر قرار دهند. این کودکان در بیان احساسات خود ، آرامش داشتن و فهمیدن نشانه های رفتاری دیگران مشکل دارند.

والدین کودک می توانند بر روی این مسائل تاثیر زیادی بگذارند و کودک را رفته رفته با مهارت های اجتماعی مختلفی آشنا کنند. به این ترتیب یک کودک مبتلا به این اختلال می تواند بر بسیاری از مشکلات و دغدغه ها نائل آید.
منبع : https://www.helpguide.org/articles/autism-learning-disabilities/learning-disabilities-and-disorders.htm


تاریخ : 22 تیر 1398 - 23:20 | توسط : نگارین | بازدید : 429 | موضوع : وبلاگ | نظر بدهید

به نی نی پیج خوش آمدید

به Nini Page خوش آمدید.

امیدواریم بتوانیم خدمات مطلوب و مورد نظر شما را ارائه کنیم.

ما را از نظرات خود آگاه کنید.

روابط عمومی نی نی پیج

pr@ninipage.com

این بلاگ در روز شنبه 22 تیر 1398 ایجاد شد.

می توانید نوشته و عکس و فیلم های مربوط به کودک خود را در این بلاگ منتشر نمائید.

اگر نیاز به راهنمائی دارید روی لینک های زیر کلیک کنید:


تاریخ : 22 تیر 1398 - 23:18 | توسط : نگارین | بازدید : 406 | موضوع : وبلاگ | نظر بدهید

افسردگی در کودکان

افسردگی در کودکان

همانطور كه ميدانيد افسردگى کودکان با غمگينى که به دلیل احساسات و یا رفتارهای روزمره کودک ايجاد می شود و رشد می کند متفاوت است.
اگرچه افسردگی یک بیماری جدی به حساب می آید، ولی این بیماری قابل درمان است.

افسردگی چیست؟

افسردگی یک بیماری روانى است که علائمی چون احساس غم، زود رنجی و بد اخلاقی، کم شدن فعالیت های مورد علاقه و داشتن احساس بی ارزش بودن و بی اهمیت بودن و در برخی از موارد خودکشی را دارد.
این موارد بر احساس، افکار و رفتار فرد اثر می گذارد. اگر چه برخی از افرادی که افسردگی را تجربه کرده اند، تغییراتی را در عادات غذایی و خواب داشته اند و به عدم تمرکز نیز مبتلا شده اند.
بررسی ها در خصوص افسردگی نشان می دهد در صورتی که فرد برای دو هفته یا بیشتر به این موارد دچار باشد، ممکن است به افسردگی مبتلا شده باشد.

افسردگی در کودکان

 

آیا کودکان از افسردگی رنج می برند؟

پاسخ متخصص اعصاب و روان نیز به این سوال بله است.
افسردگی یک رفتار گذرا نیست. با این حال نمی توان بدون درمان از این حالت خارج شد.به ياد داشته باشيد تشخيص افسردگی ساده نيست! البته قابل درمان می باشد زیرا علائم در طول فعالیت های فیزیکی و احساسی و با گذر زمان بروز کرده و تغییر می کند.
والدین باید در خصوص تغییر رفتار، عادات و حالات کودکان خود با متخصص اطفال و یا روانپزشک صحبت نمایند تا بتوانند در این خصوص راهنمایی های لازم را دریافت نمایند.

میزان ابتلای کودکان به افسردگی چقدر است؟

موسسه ملی سلامت روان اعلام کرده است که نزدیک به 3/3 درصد از نوجوانان 13 الی 18 سال ممکن است به افسردگی مبتلا شوند.
این آمار با توجه به میزان مراجعه والدین به روانپزشک به دست آمده است. در این بین والدین زیادی هستند که به دلیل عدم آگاهی از شرایط روحی فرزندشان بهروانپزشک مراجعه نکرده اند و کودکشان دچار مشکلات عدیده ای شده است.

دکتر سعید انصاری روانپزشک و متخصص اعصاب و روان ،  از روش های نوینی برای درمان اختلالات روانپزشکی مانند افسردگی استفاده می کند. به والدین عزیز توصیه می شود تا افسردگی کودک خود را جدی بگیرند  و درمان نمایند. برای کسب اطلاعات بیشتر با روانپزشک خوب در تهران روشماره های 02122771870 – 02122790453 تماس بگیرید برای ارتباط با دکتر به آدرس اینستاگرام مراجعه کنید.

 

علل افسردگی در کودکان چیست؟

علت ابتلا به افسردگی در بزرگسالان و کودکان متفاوت است. برخی از دلایل بروز ابتلا به افسردگی عبارتند از :

  • بیماری ها مانند دیابت و صرع
  • عوامل استرس زا در زندگی
  • خانواده (ممکن است افراد خانوداه به افسردگی مبتلا باشند)
  • مصرف برخی از داروها
  • مصرف الکل و نوشیدنی های الکی

چگونه متوجه شوید که کودکتان به افسردگی مبتلاست؟

هر کودک ممکن است مجموعه ای از علائم افسردگی منحصر به فرد داشته باشد.

برخی از این علائم عبارتند از :

• عصبانیت، بد اخلاقی و عدم تعادل در رفتار
• احساس خودکشی و بی اهمیت بودن
• عدم حضور و یا لذت نبردن از فعالیت های خانوادگی و دوستانه
• افزایش حساسیت به انتقاد
• تغییرات اشتها (افزایش یا کاهش می یابد)
• تغییرات در خواب (بی خوابی یا خواب بیش از حد)
• گریه و احساس وحشت داشتن
• بی حالی (خستگی) و کم انرژی بودن
• تغییر در نحوه فعالیت و رفتار در خانه و یا با دوستان در مدرسه، در فعالیت های فوق برنامه و مابقی عادات
• فکر کردن و یا صحبت کردن در مورد مرگ یا خودکشی

تمامی این علائم در کودکان مشاهده نخواهد شد. در حقیقت، افسردگی علائم و دلایل مختلفی در زمان دارد.
اگر چه برخی از کودکان در محیط های دیگر رفتار درستی از خود نشان می دهند ولی اکثر کودکانی که به افسردگی مبتلا می شوند، تغییرات قابل ملاحظه ای از خود نشان می دهند، مثلا علاقه خود به شرکت در فعالیت های اجتماعی و مدرسه را از دست می دهند و یا بسیار ضعیف عمل می کنند.

اگر چه در کودکان زیر 12 سال میزان خودکشی کمتر دیده می شود ولی ممکن است در زمان اضطراب، عصبیانیت و یا ناراحتی از خودشان عسکل العمل نشان دهند.
در این بین دختران بیشتر از پسران اقدام به خودکشی می کنند. اما پسران در زمان مواجه با خودکشی موفق تر عمل می کنند.

در خانواده های دارای سابقه خشونت، مصرف الکل و یا در معرض سوء استفاده های جسمی و جنسی میزان خودکشی کودکان بیشتر می شود.

https://my.clevelandclinic.org/health/diseases/14938-depression-in-children

برخی از مقالات مرتبط

افسردگی در نوجوانان

نقش ارث در ایجاد افسردگی

رابطه اضطراب و افسردگی

زنان بیشتر از مردان به افسردگی مبتلا مى شوند!

 تاثیر افسردگی در زناشویی

افسردگی و روابط زناشویی

درمان قطعی افسردگی فصلی در زمستان

افسردگی پس از زایمان


تاریخ : 22 تیر 1398 - 23:18 | توسط : نگارین | بازدید : 495 | موضوع : وبلاگ | نظر بدهید